JéJé Elektro - Elektra en installatietechniek

JéJé Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Kaatsheuvel en is werkzaam in de omgeving Waalwijk, Tilburg, Sprang-Capelle, Drunen, Loon op Zand en Waspik.

 
 
 
JÉJÉ Elektro
specialismen
referenties
contact
     
Alarminstallaties

Inbraak komt maar al te vaak voor….

Wist u dat er elke drie minuten wordt ingebroken in een woning. In 2012 vond meer dan 91.500 keer aangifte plaats van inbraak in een woning? De tijd dat inbrekers alleen 's nachts aan het werk waren ligt al ver achter ons.
De meeste inbraken gebeuren overdag en met name in de middag. De gemiddelde tijdsduur van een inbraak is drie minuten. De inbrekers komen in de meeste gevallen vrij gemakkelijk binnen.
Het gehele huis of bedrijf is overhoop gehaald waarbij goederen van waarde zijn verdwenen, maar nog veel vervelender als er bezittingen van emotionele waarde weggenomen zijn of dat apparatuur is verdwenen die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengt. Inbraken veroorzaken grote schade om nog maar niet te spreken over de emoties die een inbraak veroorzaken.

JéJé elektro B.V. is graag bereid om geheel vrijblijvend een passende offerte uit te brengen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.Fabr. Aritech / GE UTC Fire & Security
Type ATS Advanced
 Risco Agility 3  
 
 
Fabr. Risco Agility 3


 
Lid van Uneto-VNI
SEI Erkend Installateur
     Copyright © 2021 JéJé Elektro bv • Kempenland 34 • 5171 HC Kaatsheuvel • T 06 - 266 823 88 • E info@jeje-elektro.nl